CAFETARIA PASSANTJE WAGENINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 168 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Passantje Wageningen. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 19:46 Helaas weer mijn saus vergeten.. Het eten was goed, wat me alleen opvalt is dat bij mijn laatste paar bestellingen de inhoud van het bezorgtasje één grote ramp is. Saus wat door het tasje zit, snacks die geplet zijn. Niet fijn!
25 mei 2024 om 13:09 De friet smaakte heerlijk, net als de milkshake en de huz.salade. De uien van de berenhap waren veel te lang gebakken, ze waren zo goed als zwart en daardoor taai. Jammer.
25 mei 2024 om 8:22 Op tijd geleverd en goed van temperatuurenkwaliteit
3 mei 2024 om 23:20 De friet was lekker knapperig, maar de cheeseburger was erg lauw, dat viel me behoorlijk tegen. Hij was wel heerlijk van smaak. Ik zou de burger anders verpakken, als je het mij vraagt. De bezorging was weer behoorlijk snel.
19 apr 2024 om 21:54 Het eten was nog goed warm en helemaal naar wens! De volgende keer bestel ik hier zeker weer!
14 apr 2024 om 20:38 De friet was helaas niet zo knapperig als anders maar de kleine loempia's waren heerlijk net als de milkshake en de huzarensalade.
14 apr 2024 om 19:17 Sorry hoor maar de shoarma was niet goed gebakken……..
10 apr 2024 om 20:26 Zoals altijd weer top
10 apr 2024 om 16:04 Good , fast and hot Food, top quality.
6 apr 2024 om 9:21 Graag de frikandellen speciaal volgende keer niet meer recht op in de zak zetten, maar verder heerlijk!